PN-series

De ultradunne videowandschermen uit de PN-serie zijn ontworpen voor professionele videomuurtoepassingen. Gezien de ingebouwde planner, OPS-sleuf en tegelfunctie zijn deze premium displays eenvoudig in te stellen en te onderhouden. Met een helderheid tot 700 nits * en een hoogwaardig paneel kunnen visueel verbluffende videowalls worden weergegeven in veeleisende omgevingen - van grote openbare locaties tot controlekamers die 24/7 operationeel zijn.

 

Professionele VideoWalls

Professionele videowandschermen van 46 inch met supersmalle rand van 5,7 mm en 55 inch met ultradunne rand van 3,5 mm voor professionele videowallschermen creëren naadloze beelden voor een ononderbroken visuele ervaring. Voor een complete videowandconfiguratie wordt tot 15x10 * schermen ondersteund via DisplayPort * en DVI-interfaces.

 

Eenvoudige bediening voor grootschalige digital signage

De ingebouwde planner en OPS-sleuf worden aangevuld met IR / RS-232-doorlussen en Ethernet-besturingsmogelijkheden om grootschalige digital signage-videowalls eenvoudig te bedienen, in te stellen en te onderhouden.

 

Hoge zichtbaarheid, laag stroomverbruik

Hoog contrast, brede kijkhoeken en tot wel 700 nits * helderheid zorgen voor beelden met superieure helderheid, terwijl de EcoSmart-sensor * omgevingslicht detecteert om automatisch het helderheidsniveau aan te passen en het stroomverbruik te verminderen.

 

Toonaangevende betrouwbaarheid

Deze duurzame displays met metalen behuizing zijn ontworpen voor 24/7 gebruik en profiteren van superieure componenten om een lange levensduur van het product te garanderen. De geïntegreerde HeatControl-sensoren activeren automatisch de interne koelventilatoren, wat cruciaal is wanneer de temperatuur stijgt in bedrijfskritische installaties

 

PID Command & Ctrl-software

PID Command & Ctrl is software waarmee gebruikers AG Neovo-beeldschermen kunnen bedienen via LAN- of RS232-verbindingen. Het biedt een eenvoudige en intuïtieve interface voor beheer op afstand, OSD-gerelateerde instellingen en eenvoudige bediening op geïmplementeerde beeldschermen. Het kan ook worden gebruikt om binnen enkele minuten videowalls te maken en systeemintegrators te helpen bij het opzetten van beeldschermen.

 

Bekijk de PN-serie >>