Pchood DEA-2436 lichtkap 24"-36" enkel Open doos

€ 129,00
Lichtkap ontworpen voor de grotere maten monitoren zoals Eizo, NEC en Dell voor formaten van 24" tot 36". De kap is gemaakt van stevige kunststof en is de enige leverbare kap voor grootformaat monitoren. LET OP open doos
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
MONSUPMHDEA2436

Lichtkap tegen het invallen van extern licht op een LCD monitor. Geschikt voor de meeste soorten monitoren, zoals Eizo, Lacie, Dell of NEC, vanaf 24" tot en met 36".

• De PcHood monitorkap Pro beschermt uw monitor tegen ongewenste lichtinval en zorgt hiervoor voor een beter leesbaar en scherm met minder kleurafwijkingen en betere kleurhomogeniteit.

• De PcHood monitorkap Pro is gemaakt van degelijke ABS kunststof en heeft aan de binnenkant lichtabsorberende bekleding.

• De PcHood monitorkap is een universeel toe te passen kap die veel weg heeft van de Eizo monitorkappen maar wel universeel toepasbaar is op bijna alle monitor merken.

• De kap is geschikt voor monitoren van 24 tot 36 Inch en kan eenvoudig in de breedte op maat worden gemaakt door de bovenkant verder in of uit elkaar te schuiven.

• De hoogte heeft een aantal vooraf ingebrachte lijnen waarop de monitor eenvoudig met een hobbymesje op de door u gewenste hoogte kan worden gebracht.

• Wilt u de kap gebruiken voor een 36 Inch monitor dan is geen handeling nodig.


De voordelen van de kap zijn:

Sterke reducering van het omgevingslicht waardoor uw beeld niet wordt beinvloed door omgevingslicht.

- Eenvoudige montage en degelijk ontwerp.

- Bij niet kleurecht werken helpt de kap hinderlijk licht uit het beeld te houden. U kunt hierdoor uw helderheid naar beneden bijstellen en tot wel 40%  besparen op uw stroomverbruik.

- Prettiger en minder vermoeiend werken.

- Net als bij de duurdere kappen kent de PcHood Pro lichtkap een klepje waardoor u de calibratorkabel kunt leiden.
 

Meer informatie
EAN code 6950941001014
Merk PChood
Kleur Zwart
Schermformaat 24 t/m 36 Inch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pchood DEA-2436 lichtkap 24"-36" enkel Open doos
Uw waardering

No Related Posts